Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vissa delar är sanna.....inte dom brutalaste....men mycket är sant...vi lever i en sjuk värld.......och jag kommer aldrig bli normal igen. Men jag har en skyldighet o skriva ner dessa meningar så det kan ge ert liv mening.


Mörkret kom igen......

Jag kom tillbaka....
Inga fler galler att skaka.
Bittert vad Benzon smakas.
rakblad men ingen ska rakas.

Du kan inte ljuga.
Sa du ville ha fött barn.
Vara min fruga.
Nu läggs du i köttkvarn.

Säger du älska mig bara när vi har sex.
Fortfarande knullades ditt ex.
Hjärnan blev komplex.
Sinnet tänker döda....
Blodet börjar flöda.
Vad ser ni horor i dessa svaga bögar?

Lurar i mörker.....sitter kedjeröker.....min själ jag söker...fiender jag hemsöker...

Era organ undersöker
be för nåd ni försöker.....

Kniven ifrån köket.....ursäkta stöket.....
Ler efter lyckade mordförsöket

Kniven går in......kniven går in.......KNIVEN GÅR IN!!!!(eko effekt)

inte sex men hela går in....
Efter detta kommer aldrig skära mitt eget skin.....
HELA GÅR IN!
Jag kommer aldrig bli hel igen.....
Hon kommer aldrig bli hel igen.....
Hon som var min själs vän.....

Himmelriket för mig...men för mina offer rena Helveten.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-01-09 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille