Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kärlekens namn

jag fångar kärleken i språnget då den är 

som varmast och färskast i ögonblicket 

 

vid första andetag då minna ögon möter

hennes . och alla känslor som vaknar vid 

 

första beröringen innan man kommer

närmare varandra och möts i en varm

 

kyss lyser upp hela min värld och får 

kroppen att åter pulsera . i kärlekens 

 

namn och välsingnelde känslan ut av att 

vara älskad kan beskrivas i så många ord 

 

men kan endå vara så svåra att hitta i

stundens hetta då dom behövs . tungan 

 

fasnar i munnen och det kommer inte fram 

ett ord men kan kompenseras med beröring 

 

och närheten där orden tar slut . som förenar 

en förhoppningsvis till vägens slut 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-09 10:18



Bookmark and Share


  Koloristen
Var i den kärlek som består alltjämt.
2021-01-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
"tungan fastnar i munnen.....men kan kompenseras med beröring"
Gillade det upplägget, bra beskrivning av hur det kan kännas när man är kär.
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten