Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han var dement. Och jag träffade inte honom mycket sista året. Var det fel? Gjorde det skillnad?


Hos pappa

Innan du blev sjuk
Vi träffades inte så ofta
Är det ett försvar?
Något att skylla på?

Hon tjatade på mig
Att jag skulle besöka honom
Men jag ville inte
Det gjorde för ont

Jag skulle vara opåverkad
Jag skulle muntra upp honom
Det var teater

Sista tiden var jag hos honom
Tack vare Kristin kunde jag släppa iväg honom
Jag gav honom tillåtelse att lämna

Väntade han på mig?

"Gör dig inte större än du är"
Men inte heller mindre

Vi fick ändå en bra tid tillsammans
Den sista
En gåva




Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-09 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP