Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möte i naturen..naturen som trotsar beskrivning...jag trotsar tillbaka


Din


Jag rundar ängarna

Marken är vit och hård
tjärnens svarta öga kisar

tveksamt mot himlen

Vad allt ska man akta sig för idag ?
närhet
vinden
nålsnön

Läs mig, se mig ,viskar tjärnen
imorgon är jag som alla andra
 
Vem som helst kan stava förbi
och tänka på en annan tid
en annan väg, en annan dröm
 
Skidor kommer att vissla förbi över mitt slutna öga
 
Det var du som läste mig först
 
Det var din blick jag mötte

Din är jag först ändå
 
 



Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-09 10:57



Bookmark and Share


  Minkki VIP
trots i sin vackraste form
2021-01-10

  Elaine.S VIP
Så naturligt fint det här var att läsa. Svartvitt men ändå så färgat av livet.
2021-01-09

  Peter Olausson VIP
En så fin skildring av att uppleva nuet!
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP