Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa Taget

-Gjorde det ont att släppa taget?

-Ja, men inte så mycket som det hade gjort om jag hade hållit kvar.

Jag har lärt mig leva med frånvaron, men kommer aldrig aldrig glömma! 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-13 09:05



Bookmark and Share


  Horace
För att fria gå vidare behöver vi glömma
säger kloka tortyröverlevare, först då är vi verkligen fria... kan detta gälla även kärleken som tagit slut? Eller, om den inte tagit slut, behöver vi kanske inte
minnas den, utan leva den...

Tack för en tankeväckande dikt
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP