Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Morgondagen är en lögn"

Vi skulle inte överleva
om vi inte hade någon morgondag

Tiden finns här och nu

Det som passerar är din enda
chans att fly

Morgondagen är en lögn

Man vill ge världen en öppen kyss
när man vaknar imorgon

© Christer Johansson 2021-01-09




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-09 12:40



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, vad är tid - och var är den - här - där - nu - då - sen?
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten