Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fringe Policy kant.


Rättvisa plattformen.

 

 

President Trump kan anklagas för att ha prioriterat den amerikanska medborgaren innan han tillåter den oändliga invasionen av inkräktare som inletts av den "bräckliga" gränspolitiken!

- Kom den sataniska kyrkan och ockulta kanoner från Amerika eller importerades den?

Och hur är det med Sverige?

Efter attacken 2015 i Japan varnades USA: s ambassadtjänstemän.

 En sådan plötslig planering i många andra länder var lokalbefolkningen inte har den mentala förmågan att urskilja om de gör en bra sak, eller de är listiga…eller gör spelet för hycklare.

- President Trump kan anklagas för alla de välbetalda prostituerade som reglerade hans plånbokkonto och sida av manlig hormonell hälsa!

Jag skulle kalla dem sexlärare i poesi med auroriseringspraxis som i en vanlig tandpraktik.

-President Trump kan anklagas för infiltratörer som påstår sig vara republikanska politiska kollegor, men i själva verket är det bara pedofiler och nätverk förtryckande bedrägerier mot kvinnor som manipulerats som på ökenkameller och sexuellt utnyttjar dem i utbyte mot en synlig överlevnadstjänst för familjens ögon och av världen. " hustronen och mödrar av heder"

För mig är precis som ISIS fruar. Men i modern tappning.

 President Trump kan anklagas för att inte ha skapat ett krig under sin tid!

 Och att han drog tillbaka amerikanska trupper i de flesta länder som fångats av lögnen av ordet "demokrati", som bara har en förrädisk mening hämtad från munnen på en förfalskare som förstörde kulturen i länder med ett enda ord "demokrati"

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-09 14:02



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Facebook och Twitter har diskvalificerats: de föddes för att göra världen kommunicera enklare, snabbare och bättre, de har nu blivit de mest störande elementen: de agerar för att utplåna alla positioner som strider mot globalisternas eller stora företag. I vilka de är inbäddade. Därför tror jag att vi bör inse att här har vi en tjuv som ropar "tjuvar!"
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP