Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är opolitisk och icke religiös. Tack!


... ... ... VINNArens FÖRLUST ... ... ...

 

 

republikan eller demokrat

politiken kärlekens motsats

 

i kärlekens anda

nödgas inga bakdörrar

 

 

 

 

 

 

Peace

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-09 14:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Framgångsrik politik är att ljuga trovärdigt
2021-01-10

  Blomma-Stjärna VIP
Yeeees; peace!

Eftertänksamhet och ömsinthet

Frid - fred
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria