Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allitteration längre övning


Tystnaden

Tystnadens timme
ekar elakt
knappnålar kastas
hörs inte hem

fastkedjat kjolstyg
känslor av tjatig kärlek

steglösa steg
sorgesamma sammetskinder
slagna till slut

lita på lockelsen
locka lilla lorden
hon hatar
han härskar




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-09 14:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
lord of the rings?
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP