Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimbank


Så tyst och stilla
på min utsiktspost

Här stannar jag
tills mörkret sänker sig
och dagen gått

Blågrå är färgen
varsamt struken
över dimhöljd sjö

Horisonten upplöst
i ett töcken

Två kraxande kråkor
i granens topp

En ensam svart fågels
flykt över fjärden




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-09 16:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fjärden, granen och fågel i gott sällskap av dina ordval! Fint!
2021-01-11

  Kungskobran VIP
Fin skildring av en upplevelse
2021-01-10

    Lena Staaf VIP
Vacket bild med stillhet och ro.
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP