Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än bara kyssar

Silkeslent och ömt.
Som din tungspets mot min hud.
Den vita daggen.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-09 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP