Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... slut kan vara drabbande...


Subkänsla

(en) känsla kittlande kylslaget.. sinnet
(rättvänd...) syns sinnets sanning

... (en) flock fåglar flyr faran...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-01-09 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik