Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterstomen Filomena i Spanien med minusgrader, våghöjder och snökaos. Värsta snöovädret där i mannaminne.


Döden på snöorgel



Singlande kristall


Massiv vitvägg i Madrid


Nöd lamslagenhet


Ofarbarhetens rymder


Döden spelar snöorgel




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-01-09 18:44



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Här...skiner du....gillar detta. Det gäller att ta tillvara på årstiderna. "Singlande kristallänglar som både hugger en i ryggen och skänker glädje" :)
2021-01-12

  AiA Maria den fria
vackert
vitt
i
svart


Tack!
2021-01-11

  Solstrale VIP
Den var bra! Snööverraskning singelmix! Dvs singlande snöflingor vs fallande grader, etc fallande halkande folk...
2021-01-10

    Lena Staaf VIP
Så vackert skrivet om en klimatkatastrof som ger rysningar!
2021-01-10

  Elinor Sörensson VIP
Vinterkatastrof förvandlad till
en poetisk snökristall av
skönhet. Och vilken titel!
2021-01-09

    ej medlem längre
Vilken poetisk tolkning av det kaos som vädret kan skapa. Vintervackert!
2021-01-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP