Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer bli bra


Längtan

Längtan till kropp nära,
vad kan närhet ensamheten lära.

Avstånd i tid där längtan räknas i nätter,
ensamhetens kalla avtryck tåren sätter.

Kramen som ger kraften styrka,
hjärtats inre ömheten dyrka.

Ögonen söker söker närhetens svar,
hej varma känslor finns kvar.

Solen skrattar och ler,
kursen vänder, undrar vad som sker.

Barometern visar kommande närhet med lätt vind,
det kommer bli bra, låt mig bara vara nära din kind.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-09 20:45



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Mjuk och fin poesi med hopp om längtan
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim