Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppsligt smek


Känslor är

Känslor är varma,
kan vännen charma.

Känslor är svåra,
hjärtan kan såra.

Känslor i en overklig dröm,
kroppen mörbultat öm.

Känslor, man och kvinna ett ögonkast,
en blick laddad så känslovasst.

Känslor är så mycket mera, passion fylld med kärlek,
närhet med kroppsligt smek.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-09 20:58



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fint ordat om känslor.
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim