Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samklang utan noter

Hänförd
rör hon sig

barfotad

genom jazzens toner
och daggkyssta strån

stillasinnligt

snirklande blåtoner
över regnbågssky

stjärnsjungna

lyckostrofer strosar
fritt på Vintergatan

frisvävande

synkoper improviserar
deras levnads jam

en samklang utan noter




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-01-09 22:16



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fri i som improviserad jazz, den sköna känslan genomströmmar texten.
2021-01-14

  Eva Langrath VIP
Skön rytm i orden.
2021-01-13

  Klint
genom jazzens toner
och daggkyssta strån
WOW!
så ska livet levas
2021-01-12

  helenita VIP
Skön rytm.
2021-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, får bilder för min inre syn!
2021-01-11

  BenGust VIP
Improvisationens höga barfotavisa så svår att bemästra. Härligt "stillasinnlig"
samklang.
2021-01-10

  Solstrale VIP
Ja det gav du med hela din själ! Riktigt bra! Tusen tack! /:)
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP