Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin som konstart och tröst, en övning i tillämpad fantasi


motstånd som bemötts

alla hinder som vikit

dikten har frångåtts






Bunden vers av Horace
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-22 07:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hm, en lite originell användning av ordet "frångåtts", hur kan dikten frångås när det handlar om poesi... kanske den bundna formen ... nu får jag fundera
2021-01-22

  Ulf Carlsson VIP
Det är bara en av poesins många funktioner, som jag ser det.
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace