Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen ... Du ... del 2

Nja
Helt sant är det inte
Att vi inte sågs på 15 år
Eller
Vi sågs inte men jag såg dig
Några gånger på håll
Jag gav mig aldrig till känna
Men vi hördes
Rätt ofta till och med
Under en period

Du ville inte bo med din nya familj
Du ville inte bo med min vän
Som blivit mamma till din dotter

En sen kväll ringde hon mig
Bad mig vittna mot dig
Att du är våldsam
Att du slog mig
Men
Det gjorde du ju aldrig
Så jag sa nej!
Och sen ringde jag Dig
Berättade vad hon sagt
Jag satt med min nyfödde son
Min nya familj
Och hörde din röst

Några år senare
Var jag nyseparerad
Hade problem med min dator
Vi hördes
Ringde jag dig?
Hade vi haft kontakt innan?
Det måste vi haft....
Vi pratade flera timmar
Du hade så ont i ryggen så du kunde knappt röra dig
Vi pratade om oss
Om att det tog slut för fort
Om att vi hade haft det så fint
Om att vi skulle träffas
Du var 100 mil bort

Under en tid
Hördes vi ofta
Det var roligt
Fina samtal

Men vi sågs aldrig





Fri vers av Gunsan
Läst 129 gånger
Publicerad 2021-01-10 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan