Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen ... Du .... del 3

Hon
Som blev mamma till din dotter
Och fortfarande är
Och kommer att bli mormor
Till barnbarn som du blir morfar till

Hon var min vän
Eller mer en barndomskamrat
Jag var aldrig på hennes nivå
Hon var så söt
Hon var tuff
Vi växte upp i samma by
Alla lekte med varandra
Men det fanns knivskarpa gränser
I hennes gäng platsade jag aldrig

Hon tog min pojkvän
Även där
Min första stora nya förälskelse
Jag var 11, skulle fylla 12
Han och jag var kära
Vi var ihop på riktigt
Så som man är på den tiden
Han tryckte ner mig i snön
Jag kastade hårda snöbollar
Vi pussades
Lyssnade på musik på hans pojkrum
Vi kysstes
De första pirrande känslorna

Sen kom hon
Mamman till Din dotter
Hon sa till min första pojkvän
Att jag gjort slut
Sen sa hon till mig
Att han gjort slut
Och att dom blivit ihop

Jag sa ingenting
Jag blev bara tom

När jag hörde att Ni
Just Ni
Fått en dotter


Gick
Jag
Sönder

På riktigt!




Fri vers av Gunsan
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-01-10 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan