Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina juveler

Blickar ut över din horisont.
Som om du var av månsken.
Jag vill tro det.
Så som jag vill tro att mitt väderbitna
hjärta ändå som drivved smeks in
mot din trygga famn av videung.
Lyssnar till ljudet av stjärnhimlens tystnad.
Du lila champagne regn.
Gnuggar sömnen ur ögonen.
Mina diamanter skådar dina juveler.
Där själen öppnar sig.
Jag tacksamt tar emot.
Ditt norrsken. Mina nätter.
Orkidéer över oss som ett täcke.
Tack du övergivna känslokall.
Du värmde dig i min vita varma sandstrand.
Glömmer dig inte, fastän minnena bleknar.
Din själ aldrig ebbar ut.
Det jag bevarar i mina kupade händer.
Monarkfjärilarnas vingslag följer
berguvens lockande hoande.
Jag blundar och färdas med.
På en resa.
Där rosa marmor blir till skimrande pärlemor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-10 07:33



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Minnen. Vackert formade i orden.
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP