Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIAN.

Ännu efter mera än 50 år.
Vårdkaoset kryper fortfaran,
i E-tuna vårdens trauma.

Segslem klibbar på min kropp.

Minns, med glädjesorg mina
döda fruar, som lysande stjärnor.

Ännu Lever minnet kärt.

Värmer i en vintergalopp.
Karusell mina Bröder.

Frusta glatt med en glad salopp.

© Bosse 10 januari 2021.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-10 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten