Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens lott

 

Låt mig få öppna ditt hjärta

låt mig få skänka dig ro

tända en stjärna

och bygga den bro

som ska visa oss vägen

vi aldrig har gått

där ska vi två ströva

upptäcka kärlekens lott.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-10 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP