Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi synkroniserade

Du lever för fort.
Hinner inte ifatt dig.
Mitt egna timglas.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-10 14:39



Bookmark and Share


  Horace
Har du hört att jorden under hösten
snurrat runt sin egen axel fortare än
tidigare, det är sant, skillnaden är nästan en hel sekund och forskarna undrar om det har med den olyckliga snösmältningen vid polerna att göra, och hur man ska kunna korrigera avvikelsen...ett stort problem för dem... prata med den som lever för fort, få honom att sakta in så
kanske jorden gör likadant, ni får hjälpas åt, det i och för sig omöjliga
måste ständigt prövas på nytt
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP