Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du ska kunna läsa mellan raderna vad som står


A bunch of lies

 

En text ska aldrig ljuga
Den ska vara på håret till yrsel
och ett hårsmån från döden i någons armar

 
Tassar på tå runt lego
Bygger en Berlinmur mellan väst och öst
Känsla och förnuft
För om ingen vågar peka på
elefanten i rummet,
drämma till en pinata

 

så all konfetti svävar ut

 

 

Människor kommer alltid dra en vit lögn
och ge dig din dolda talang
som tankeläsare...

 

 

 

but when you find out
they are all

 

A bunch of lies

 

det är då du fattar liknelsen med
gemenskap i ett

 

fullsmockat rum

 

och hela havet stormar runt stolarna

 

och nödutgången lyser vitt på grönt

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-10 21:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Människor kommer alltid dra en vit lögn
och ge dig din dolda talang
som tankeläsare...
Men om vita lögnen har synats i sömmarna kanske man uttrycker nåt kufiskt och låter dom famla i mörkret.

2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP