Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stjärnstoft I eller II


Zenit

Mörkret står i zenit
och jorden vittrar sönder.
Medan jag talar om magnitud, Merkurius,
ser du bara solen som saknas.
Men jag? Jag vet att han väntar på mig.
Att han bländas av ljuset
och låter himlakropparna skugga universum
så att mörkret står i zenit
och jorden vittrar sönder
för oss.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-10 17:41



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Ödesmättade bilder framträder här. Fint skaldat.
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld