Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVPUBLICERAT

Men vissa verser tar jag bort.
De håller inte måttet.
De är av något sämre sort
av sockret eller flottet.

Formellt så är de kanske bra,
det är måhända möjligt,
men innehållet är blaha
och nästan intill löjligt.

Som dessa trenne strofer här,
som snart skall suspenderas
från det offentliggjordas sfär
och snabbt avpubliceras.
















Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-01-14 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP