Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara du och jag som vet


Det finns

Det finns något bortom guld i kassaskrinet,
känslor, hjärta, kärlek i solskenet.

Det finns någon som väntar i sin ensamhet,
längtar och känner inre värme het.

Det finns i livet många möjligheter med olika val,
våga ta steget utan för sitt skal.

Det finns händelser man helst vill glömma,
arkivera i minnet gömma.

Det finns nära tankar i denna dag,
ute eller inne, stark som svag.

Det finns möjligheter efter varje rad,
skratta det gör dig och mig glad.

Det finns någon att krama i din närhet,
vem, bara vi som vet.

Det finns passion i livet,
läs nu är det i ordet skrivet.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-10 19:06



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
"Det finns möjligheter efter varje rad,
skratta, det gör dig och mig glad"

När jag läste dessa rader så sitter jag plötsligt med ett fånigt leende på läpparna...

Ja jag blev glad av att läsa dina rader.
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim