Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrattar så känsligt skör


Har du frågat

Har du frågat hur vännen mår,
glömt kamratens inre öppna sår.

Har du hämtat medicin,
pengar finns i hans gömda pengaskrin.

Har du svårigheten förstått,
livet behöver inte vara så grått.

Har du tid att bjuda på din tid,
några minuter av 24 timmar ett slösaktigt glid.

Har du kramat den ensammes hand,
känner du kamratens nära känsloband.

Har du känt ditt goda hjärtat som berör,
kamraten skrattar så känsligt skör.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-10 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim