Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnad tagning del två


Vill du

Vill du kamrat lära känna,
vänskap med ordet tillsammans sigillet bränna.

När svårt blir lätt, när natt blir till dag,
kedjan stark i vårt gemensamma lag.

Inre tankar känns idag behagligt paketerade svala,
vackra känslosamma ord bara ord som låter det skrivna tala.

Historien kan aldrig helt försvinna,
dock galet kan bearbetas med att oron övervinna.

Kränkning fyllt med mobbning ett helvete som få förstå,
den drabbades vandring, idag tystnad tagning del två.

Jag vill berätta hur viktig kamratskap kan vara,
vännens utsträckta hand kan vännens sorgsna tårar spara.

Lär känna din vän, din kamrat,
sitt i tystnad, lyssna, låt närhet fyllas av ert prat.

Har du tid, har du ork, vill du kamrat lära känna,
vår resa, din tid, vårt sigill tillsammans bränna.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-10 20:56



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Äkta vänner är ovärderliga.
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim