Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödeskampen

Jag for ut genom dörren
ramlade mot stupet
Utgången var redan given
meningslöst att kämpa
hugget träffade mig i bröstet
med ett skrik föll jag ner
reste mig mot himmelen
lyfte mot rosiga skyar
Fienden döljs i landet ingenting
väntar på sin tur
Don Quijote i kampen mot allt
väntar på sitt öde




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-10 21:05



Bookmark and Share


  Respons VIP
Starka bilder av den sista kampen!
2021-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Döden tar oss, både fattiga och rika
inför den är vi alla lika!
2021-01-11

  AiA Maria den fria


Sinnrikt!

Tack!

”Katten på råttan”...

2021-01-11

  Blomma-Stjärna VIP
ödet döden, tar dig om du springer och om du stannar -

en ödeskamp
bra gestaltad -
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP