Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om allt det gamla tagit slut inom oss, återstår tårar sköna


var inte ledsen

om du inte måste det

men om, är jag med




Bunden vers av Horace
Läst 88 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-20 20:17



Bookmark and Share


  Väsensskild
Tröst
2021-01-21

  Black raven VIP
Poetiskt vackert!
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace