Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetets hjältar finns mitt ibland oss, halvt okända, slitna


när inget ännu

tagit slut, drivs mitt hjärta

att inte klaga




Bunden vers av Horace
Läst 74 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-15 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace