Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du slutligen gått och kommer aldrig åter, ljuger dikten


du kommer tillbaka

på knän med rak rygg vänta

jag gör detsamma




Bunden vers av Horace
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-22 17:14



Bookmark and Share


  karenina VIP
Nattvard?
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace