Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brustet hjärta


Vråla

Jag vet alla
som kommer in i mitt liv
är tillfälliga
men en del av mig dog
när du lämnade mig
jag vill vråla ut min smärta
som det vore mitt sista andetag
så när luften lämnar mina lungor
kanske plågan gör det med




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-10 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh