Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte mer

Jag vet inte om jag vill mer
Orkar inte
Bara svårt
Svårigheter
Begränsningar
Vill inte

Väck mig,
om jag fortfarande andas,
då det här är över

Jag vill inte mer
Orkar inte
Har ingen lust
När mina fysiskt sociala sammanhang tagits bort
När jag enbart ser mina kollegor över nätet
När mina medmänniskor allt oftare börjar backa då jag eller annan kommer i närheten
Då vill jag inte mer
Vill inte

Väck mig
Om jag fortfarande har drömmar då det här är över

Jag vill inte
Orkar inte
Blir fullständigt dränerad
Då de enda jag träffar är de som nu behöver hjälp
Som är sjuka
Som är övergivna
Far illa
Är ensamma
Nu orkar jag inte mer
Vill inte längre

Väck mig
Om jag fortfarande tror på mänskligheten då detta är över




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-11 02:19



Bookmark and Share


  Koloristen
Utomordentlig text!
2021-01-11

  Gidde
Kämpa på ?? ????
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB