Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny kärleken smyger sej på

ny kärleken smyger sej på med osäkra steg 

för jag vet inte vad jag står eller hon jag vet 

 

ingenting det skrämmer mej . samtidigt son 

jag är fylld av späning och förhoppningar för

 

hon är jätte fin en kvinna i min smak men 

är jag i hennes smak ? för jag är inte i bästa

 

kondition som jag var när jag var yngre och 

mitt skälvförtroende är inte på topp som min 

 

skälvkänsla . jag är så osäker på mej skälv men 

jag vill inte missa den här chansen om inte annat 

 

så kommer hon att bli en bra vän för mej men jag 

vill så mycket mer med henne i mitt liv som jag vill

 

dela med hennes . det skulle bli en verklighet av 

en stark önskan som går i uppfyllelse på ålderns 

 

höst för jag fyller 50 år i sommar och behöver någon 

i mitt liv för att döda den långa ensamheten . eller har 

 

jag bara blivit kär i någon som vill vara vänlig att

ensamheten har gjort mej lätt påverkad känslomässigt 

 

och gjort mej kär i något som igentligen inte finns . jag 

vet inte längre men jag önskar så starkt att hon ser mej 

 

för den jag är och vad jag är berädd att offra för henne 

för jag är kär hon har fångat mitt intresse på allvar . för 

 

jag har en så stark önskad om att bli älskad igen att få betyda 

något för någon att vara av värde för någon som jag ser värde 

 

i . för jag har sökt den rätta i hela mitt liv fast jag har gått på 

fel vägar och förlorat så många vackra själar på det sättet men 

 

jag är redo nu jag har slagit mej till ro och lugnat ner mej jag är 

berädd på att ta den rätta vägen till ett bättre liv med någon . vid 

 

min sida för ensamheten tar ut sin rätt på mej jag dör en bit för

varje dag längtan suger ut all min krafft mentalt och själsligt för 

 

längtan är så stark inom mej snälla kom till mej . i  mitt liv dela det 

med mej snälla kom till mej du tviling själ jag orkar inter mycket 

 

längre att leva i ensamheten jag behöver närheten ut av någon som 

jag älskar starkt som jag kommer att göra nu vid din sida resten av livet .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-11 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten