Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelträdet


Den gamla alen
belamrad av fågelliv
Får oss att
stanna, lyssna, iaktta
Mellanspettens
knackande i trädets topp
och de små nötväckorna
klättrande nerför stammen
med huvudena före
Innan vi upplivade
av fågellivet
fortsätter vår vandring
genom skogen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-11 08:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det finns mycket att se och glädjas åt om man ger sig tid att stanna upp och se sig omkring.
2021-01-11

  Sparvögat VIP
En härlig betraktelse att glädjas åt...
Dessa underbara fåglar:)
2021-01-11

  alicja lappalainen VIP
vacker bild av naturen
2021-01-11

  Solstrale VIP
Upplivande fågeldikt på ordpromenaf gör mig glad!
2021-01-11

    Lena Staaf VIP
Detta fågelliv, något att glädjas av! Det gäller att stanna upp och verkligen se det.
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP