Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ulf Lundell

Ensamhet.

Omognad. 

Förvirring.

Succé.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-01-11 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP