Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kleptomanapan

Klåfingriga apan har varit på turné

Har tagit ett och annat som vi kan se

 

En rulle topapper här

Och en skylt till diskmaskinen där

 

Vad han med dessa saker ska göra

Är en förklaring vi alla vill höra

 

Men klåfingriga apan gör som han vill

Trots att vi är många som sagt honom till

 

Så han tar vad han behagar

Och kan inte förstå varför vi andra klagar

 

Vi kan bara hoppas på att han åker fast

Så han får stå sitt kast

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-12 06:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kleptomani kan inte vi
göra så mycket åt
hen en som gillar grannlåt
den som andras saker ta
gör det för att må bra
det är sjukt kanske ja...
Men just det sjuka får den att orka...

Svårt att en inte kan åka fast,,då det ej är någon last,,de kan ju likaväl inkorgen samla plast,, då blir de till nytta,,vi se då rollerna ombytta...


2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP