Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄLFTEN UPPLÄNNING HÄLFTEN ÖSTGÖTE

Snöfallet är fienden

och bostaden är min bunker

Utfärdad klassettvarning

och temperaturen sjunker

Bore är nazist och han

far fram så totalt pardonlöst

Lårbenshalsar bryts igen

Allt är så kompromisslöst

 

Går ned för räkning i direktsändning

Flinande nunor på första parkett

när denne övergödde upplänning

fäller de största tårar folk nånsin sett

 

 

Östgöten i mig vill ju att

våren kommer tidigt

Helst redan i morgon dag

ljust smilande och smidigt

Jag får vänta ut infernot

med biografier

blicka upp mot vinterns stjärnor

utan drömmerier

 

Går upp igen trots deras nedräkning

Då slocknar flinen som tomtebloss gör

Jag hotar grabben Ågren med vräkning

Så går det när man kommer och stör

 

LARZ GUSTAFSSON 10-11/1 2021

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2021-01-11 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP