Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda långsamt

Stannar upp

Allt går på sparlåga

Livet väntande

Prövar skynda på

Stoppas av alla hinder 

som ska klivas över

Fotstegen vill  inte

De släpar sig sakta fram

genom tung sand

Vill inte ge  upp

I hjärtat bor så mycket styrka

att klara detta

Skynda långsamt ger en kraft

att kunna stanna till

och se allt går....

Håll bara fokus

Så når du du målet  av längtan

att tillslut förändra allt.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-11 14:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var fin
2021-01-12

  helenita VIP
Fortsätt att kämpa!
Så fint
2021-01-12

  Sparvögat VIP
Att stanna upp och se att livet kan förändras...
Fint förmedlar du orden
2021-01-11

  alicja lappalainen VIP
"Det är vägen som är mödan värd#
Karin Boye
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP