Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista tonen


Slutackord

Ett långt eko
efter sista tonens suck
så slutar många låtar
för att inte tala om
symfonier




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-01-11 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP