Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormhästar

Under himlen
i den vida vilda natten
sjunger stjärnorna
havets alla stormhästar
med fradgande munnar
och skummande bogar
till ro.

Drömmar flyter genom mörkret
som skimrande moln.
Varje stund
varje sekund
är ett mysterium.
Varje steg
ett steg längre in i labyrinten.

Den enda fyr vi har
är vår längtan
som sjunger
samma sång som stjärnorna.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-11 17:25



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, bra.
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP