Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bländande kristall

Vitknagglig arla färd

genom bländande kristall

Stad som lindas in




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-11 17:43



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Får känslan av trevande gång på frusna trottoarer, fint!
2021-01-14

  BenGust VIP
Stad som lindas in i ett snötöcken. Och just nu massor av snö på runtom i landet.
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP