Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mixat eller rent

Svart?
Vitt?
Eller föredrar du en blandning, en gråskala?

Lögn?
Sanning?
Eller anpassar du talet efter vem som lyssnar?

Feghet?
Mod?
Eller låter du andra ta de svåra besluten?

Hat?
Kärlek?
Eller stänger av alla känslor?

Likgiltighet?
Passion?
Eller väljer du den trygga medelvägen?

Skam?
Värdighet?
Hur lever du ditt liv?




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-11 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild