Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprikos

Du är solglöden i nattens nav
urets kristallskarpa mitt
som alla timmar strävar mot

vi ska teckna varandra
i en lavskrikas dunkla öga
runor ristade i iris
natten som rämnar

allting återvänder till detta
rasslandet av bokstäver
som bjällror av sol i träden




Fri vers av Grävling
Läst 196 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-11 20:18



Bookmark and Share


  Maja Ivan
De bjällrorna fortsätter ringa mjuk i mig när solen från din text landar på min hud.
2021-01-15

    Lena Staaf VIP
Underbara bilder!
2021-01-12

  helenita VIP
Dina ord flyter som en fjällbäck!
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling