Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mina fingrar

jag minns din röst
jag skälver och jag skakar
stenen är tung i mitt bröst
känner mina fogar gnissla och knaka
min största lycka nu min yttersta fasa
mitt hjärta rann, mellan mina fingrar
sanningen, så hård att jag rasar
i mitt Eden var du orm, jag ser dig slingra
lämnar mig i frågor, som rullar in, likt vågor
kvar står jag med en själ i lågor




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-11 21:03



Bookmark and Share


  Silverflowerpoet VIP
Starka känslor! så äkta
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh