Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du. Alltid Du.

En enkel hälsningfras
det var då
nu som en dröm
du är självklar, som morgonens kaffedoft
du är med mig, alltid med mig
är stegen dina lätta
som mina, sen du kom

har du alltid funnits med mig
eller var du på väg
eller är det slumpen, eller kanske tur

jag drömmer om ett då jag inte minns
ett skimmer av förflutet som inte finns
du ger mig ro, och sån balans
minnen är inte minnen, i tiden du inte fanns
du ger kroppen puls, du ger hjärtat slag
att du är du, gör mig till jag




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-11 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh