Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var noga med vilken plikt du väljer i kraft av din frihet...


skrivit till alla

dem som kämpar förgäves

vet, plikten är allt




Bunden vers av Horace
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-15 00:33



Bookmark and Share


  Väsensskild
Exakt, viktigt att vara noga och medveten om våra val.
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace