Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världen är galen numera, tiden tar slut


Jesus kommer snart


Ingen vet längre om världen ägnar sig åt politik
Ingen vet längre vad som är vad
Är det ren skrämsel?
Är det taktik?

Har vår tid tagit slut?
Hur rann den ut?
Är världen och vi spritt galna numer?

Ja världen är på väg att tömma sin tid
Gud ser och Gud hör,
Framförallt: Han vet den sista timmen.

Ingen förstår att världen är ond?
Ingen förstår att Jesus kommer snart?
Är det skrämsel? Nej sanningen.

Jesus kommer en dag på skyarna,
Alla uti länderna ser,
Hur ska man orka se mer?
Jesus kommer snart,
Var redo och se sanningen som du kanske vill gömma dig ifrån.

Är det skrämsel? Är det taktik? Är det politik?

Guds Son och tillika Gud är den sanning som gör mest ont...
för den är för svår att förstå.

©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-01-12 00:07



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Håll truten? Det kallar jag respekt!
2021-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Lär dig stava.
Så länge du inte stavar mitt förnamn rätt kan du hålla truten.
2021-01-12

  Onomatoprofet VIP
Jag kan stava Larzzz. Jesus kommer snart, slutet är nära, så har de sagt i mer än tusen år nu...
2021-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag är INTE Jehovas vittne.

Du kan inte ens stava.

Jesus kommer snart. Det kan du höra om från pingströrelsen, Maranata, Livets Ord, baptister, missionsförbundare och ALLA evangeliska kristna.
Jehovas vittnen är inte kristna.

Lär dig stava. Eller är du dyslektiker?
2021-01-12

  Onomatoprofet VIP
"Tiden är slut" Vad är tid? Och Larzzz du ska inte tala om respekt, du respekterar ingen. Om du gjorde det skulle du sluta kommentera andras kommentarer. Men jag är katolik och därmed satanist i dina ögon så jag förväntar mig inte nån respekt.
Jag tror inte han kommer snart. Det är sagor som Jehovas vittnen hittat på. Så olika ser vi på Jesus.
2021-01-12

  MariaEvighet
Camilla Heionen, jaa så är det , Jesus kommer. /Tack för kommentar
2021-01-12

  MariaEvighet
Larz Gustafsson, alla kristna vet ju att Jesus är Herre d v s Gud själv. Jesus kommer i de sista tiderna för att hämta den troende hem. Ja det är det som denna min dikt går ut på./Maria
2021-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Varför behöver Onomatoprofet veta vilken tid?
Detta handlar om hån och brist på respekt.

2021-01-12

  Onomatoprofet VIP
Vilken tid?
2021-01-12

  Camilla Heinonen VIP
Ja! Jesus kommer snart.
Amen till det <3
2021-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Gud är En.
Icke tre.
Hans namn är Jesus.
Människosonen skapades i Marias moderliv. Gud, som är allestädes närvarande, flyttade in i Sonen och lät Sig födas iklädd Sonen (Kol 2:9; 1 Tim 3:16).
Ingen kan se Gud och leva, men Jesus sade att den som sett Honom har sett Fadern (Joh 14).
Bibeln säger också, att Herren är Anden (2 Kor 3:17).
Gudomen består inte av tre personer.

Men Jesus kommer. Där är vi eniga!
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet